مسئولین با کمک مردم معضل تکدیگری را در استان رفع کنند
بخش اول: سبک زندگی فاطمی
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در زندگی این خصوصیت را داشتند که همیشه از عذاب آخرت می ترسیدند لذا مسلمان و مومن باید به تأسی از حضرت در زندگی همواره از عذاب آخرت بترسد.
انسان باید در تمامی مراحل زندگی به فکر آخرت بوده و نباید آخرت، جهنم و بهشت را از یاد ببرد.
حضرت امیرالمومنین علیه السلام وقتی صفت عبادالرحمن را در نهج البلاغه می فرمایند، می گویند که آنها به گونه ای هستند که گوئی بهشت و جهنم را دیده اند و در همان عذاب هستند یعنی به جهنم و بهشت یقین دارند.
بهشت و جهنم باید همواره در مقابل چشمان مومن و مسلمان باشد تا بدینوسیله از اعمال بد برحذر بوده و به اعمال خوب عامل باشد.
خداوند در قرآن کریم یکی از ویژگی های صاحبان عقل را دعا برای رهایی از عذاب آخرت معرفی می کند.
مومن در همه حالات زندگی حتی وقتی میخواهد صحبت کند فکر میکند که این صحبت او را جهنمی می کند یا بهشتی.
حضرت امیرالمومنین علیه السلام به این مضمون می فرمایند بدانید این پوست نازک شما تحمل آتش را ندارد لذا خدا را در نظر داشته و تا می توانید عمل کنید و در راستای رهاسازی خودتان از آتش تلاش کنید.
لذا انسان نباید تمام شب را بخوابد بلکه باید کمی بیدار مانده و شب زنده داری کند و ایامی را روزه بگیرد و در راه خدا انفاق کند.
براساس روایتی از امیرالمومنین علیه السلام انسان باید از جسم خود بگیرد و به روح خود بدهد تا روحش تعالی پیدا کند.
سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها این بوده و همیشه بخشی از زندگی خود را در حال ذکر و تذکر بودند.
بخش دوم: مناسبت های اخیر
در سالگرد شهادت مالک اشتر انقلاب و ایام فاطمیه مراسمهایی برگزار شد که این اعمال برکات خداوند را بر ما نازل می کنند از مردم با بصیرت، هوشمند، مومن و متدین تشکر می کنم که در این اجتماعات سیاسی و مذهبی به صورت خود جوش شرکت کردند و حماسه ۹ دی را زنده نگاه داشتند.
در سالگرد شهادت مالک اشتر انقلاب هم مردم به صورت پرشور به میدان آمده و یاد ایشان را گرامی داشتند و این همان قدردانی مردم از خدمتگزاران خودشان است.
دیروز حدود ۲۵۰ شهید در کشور ما تشییع شد این حضورها نعمتی برای نظام و انقلاب است و کمک میکند که تصمیمات اساسی و جدی را بگیرند.
خدا در قرآن می فرماید پیغمبر خدا و مردم برای تو کافی است و در مملکت ما هم چنین است پشتیبانی مردم عنایت خداوند است تا مسئولین تصمیمات درستی بگیرند.
بخش سوم: کشف حجاب رضاشاه
۱۷ دی ماه مصادف است با روزی که رضاشاه قانون کشف حجاب را رسمیت داد و در جشن فارغ التحصیلی دختران دستور داد به صورت بی حجاب در جشن شرکت کنند و این هم تحت تأثیر سفر رضا شاه ملعون به ترکیه بود و وقتی از آنجا برگشت تحت تاثیر فضای غرب، مبارزه با حجاب را آغاز کرد.
این در حالی است که قبل از این اتفاق پابرهنه در دستهجات عزاداری شرکت میکرد اما بعد از بازگشت از ترکیه به صورت رسمی اعلام کرد که من از چادر و حجاب متنفرم و اینها جلوی توسعه و پیشرفت را میگیرند.
در چنین روزی در ۱۷ دی ماه در دانشسرای مقدماتی در مراسم فارغ التحصیلی به قانون کشف حجاب رسمیت داد و بسیاری از زنان محجبه را خانه نشین کرد.
مسئله حجاب و عفت بسیار مهم و واجب شرعی است و خدا میفرماید زن ها سر، گردن و سینه خود را از نامحرم بپوشانند و هنگامی که راه می روند پاهای خود را بر زمین نکوبد و نامحرم ها را متاثر نکند.
حجاب یک واجب شرعی بوده به صورتی که آیات متعددی در این مورد نازل شده است.
بعضیها فکر میکنند این یک مسئله فردی است در حالی که چنین نیست حجاب یک مسئله اجتماعی است و بی حجابی جامعه را به فساد میکشد و اثرات منفی زیادی بر جوانان دارد.
بی حجابی یک گناه فردی و شخصی نیست بلکه گناهی اجتماعی است و عقوبتش هم بسیار شدیدتر از گناه فردی است.
بی حجابی موجب بی بندباری اجتماعی مشده و خانواده ها را از بین می برد و ضرر زیادش هم برای خود زنان است که فکر میکنند میخواهند به نفع خودشان بیحجابی کنند در حالی که زندگی خودشان را تضعیف می کنند چرا که چشم مردها هرزه میشود و قدر زنان خود را نخواهند دانست.
زنان بی حجاب و بد حجاب متوجه نیستند که خودشان به دست خودشان به خاطر خودنمایی، زندگی خودشان را نابود میکنند.
خداوند براساس همین فلسفه حجاب را واجب کرده و می فرماید اگر حجاب و رواج پیدا کند جامعه سالم خواهد بود.
تمام مردم و مسئولین باید به مسئله حجاب اهمیت بدهند چراکه وقتی بعضی از افراد گناه کردند و دیگران اهمیت ندادند خداوند همه را خشم و غضب می کند.
باید مسئله حجاب و عفاف در جامعه به صورت کامل رعایت شود و مسئولین هم به وظایف خودشان در قبال عفاف و حجاب عمل کنند.
بخش چهارم: ایجاد پنجره واحد برای راه اندازی کسب و کار
در سال ۹۹ وزیر اقتصاد برنامه ای را رونمایی کرد که پنجره واحد کسب و کار را ایجاد می کنند و تمام موارد لازم را به صورت متمرکز در آنجا مدیریت می کنند و تمام مجوزهای لازم را از آنجا ارائه می کنند.
این را قول دادند تا این پنجره واحد باز شود و تاکنون عملیاتی نشده است لذا دولت جدید و وزیر اقتصاد آن باید به این نکته توجه کنند و این پنجره واحد را راهاندازی کنند.
مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ۹۹ فرمودند دولت باید پنجره واحد برای کسب و کارها را ایجاد کند و باید دادگاه ویژهای در مسائل اقتصادی و تولیدی شکل بگیرد.
این ها دو مطالبه مهم اقتصادی رهبری بود که تاکنون عمل نشده است لذا مسئولین استانی ما حداقل در استان خودمان این کار را انجام بدهند و پیشقدم شوند.
بخش پنجم: تکدی گری
مسئله آخر مسئله تکدی گری در شهر و استان است که در استان های دیگر کارهای فاخری برای حذف تکدی گری انجام شده است.
مسئولین استان تلاش کنند تا با کمک مردم این مسئله را حل کنند تا آبروی شهر و استان حفظ شود.
خیلی از افراد تکدیگری را برای خود کار و شغل انتخاب کرده اند لذا مسئولین باید این وضع را جمع کنند.